Design
voor jouw klant

We denken integraal over communicatie, interactie en transactie. Daardoor vinden je klant en jij elkaar met de juiste boodschap via de juiste kanalen.

Wij hielpen koninklijke Smals met het opstellen en visualiseren van de Internationale aquisitiestrategie, Intergraal water- en natuurbeheer, veilige dijken, saneren, omgevingscommunicatie.

Vastgoedcommunicatie en gebiedspromotie

Voor verschillende bouwers en projectontwikkelaars maken wij al jaren het promotiemateriaal.

Hollandse Weelde

Gorinchem ligt centraal in Nederland, omringd door vruchtbare streken als het Rivierenland en de Betuwe. In een wijde cirkel rond de stad zijn heel veel streekproducenten, die niet altijd bekend zijn bij de inwoners van Gorinchem. We willen daarom deze streekproducten aanbieden middels een pakket, met de naam ‘Hollandse Weelde’. Rechtstreeks van de lokale boer, tuinder of producent. Met eerlijke producten, vers en gezond uit onze eigen regio, steun je niet alleen de lokale economie, maar spaar je ook het milieu. 

De voordelen van een pakket met streekproducten zijn:

  • Het is lokaal en vers, zorgt voor minder uitstoot door vervoer
  • Het is eerlijk en duurzaam, je weet waar het vandaan komt
  • Het is goed voor jouw regio. Je kunt de producenten ontmoeten, de regio verkennen per fiets of te voet.

    Hollandse-weelde.nl

Wij hielpen Van der Leun met het opstellen van het  strategisch plan, de communicatiestrategie en dit verpakt in nieuw design.

Volop in ontwikkeling maar te leuk om niet alvast  te melden. Een platform voor en van de actieve fietser, samen met je vrienden de uitdaging zoeken.

Binnenkort meer uitgewerkte projecten

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

06 407 999 69   /   info@moefs.nl

Design voor toonaangevende opdrachtgevers

We ontwerpen en maken voor onze klanten al jaren websites, apps en print en verbinden die in slimme journeys. Op basis van een heldere strategie en sterke content. We werken coöperatief en ons hart gaat sneller kloppen van projecten die bijdragen aan een duurzame wereld.

Samen met opdrachtgevers en partners maken wij het verschil. We werken coöperatief en ons hart gaat sneller kloppen van projecten die bijdragen aan een duurzame wereld.

Privacy statement

Blijf op de hoogte

Benieuwd naar onze diensten en projecten? We houden je graag op de hoogte.

verstuur
Contact

Koningin Emmastraat 35
4205 BL Gorinchem

+31 (0)6 407 999 69
info@moefs.nl

Moefs werkt samen met Hidde van den Brink Concept & Content en Merkvast

© Moefs 2020